FIFA 21 E-Sports

Tijdens de Kerstvakantie organiseren we drie FIFA 19 toernooien op IJburg. We gaan spelen op prachtige game sets die zorgen voor een ultieme game-beleving. In een echte Game Arena speel je eerst een paar wedstrijden in de groepsfase. Daarna wordt aan de hand van een knock out systeem de winnaar bepaald. Spanning en sensatie gegarandeerd! Tussendoor gaan we steeds naar buiten om lekker te sporten en te bewegen want het is ook weer niet goed om de hele dag achter dat scherm te zitten. BalAcademy FIFA 19 Toernooien: Het leven is verrukkelijk…

Gamen is leuk voor iedereen. Jong en oud, man en vrouw, jongens en meisjes. Het daagt uit en verbindt. De fanatieke gamer kan zijn ei erin kwijt, maar FIFA 19 is ook leuk voor iemand die het nog nooit heeft gespeeld. De FIFA 19 toernooien in het clubhuis van Tennisclub IJburg zijn bedoeld voor jongens en meisjes van 5 t/m 14 jaar. Je kunt voor één toernooi inschrijven maar je kunt ook twee of alle drie de keren meedoen. Tijdens het toernooi zullen speciale game arbiters aanwezig zijn. Zij zorgen ervoor dat alles gestroomlijnd verloopt. Daarnaast zijn er gediplomeerde sportinstructeurs die zorgen voor de sport- en spelactiviteiten buiten tussen de game-wedstrijden door.

De FIFA 19 toernooien beginnen steeds om 9.30 uur (kinderen kunnen vanaf 8.45 uur worden gebracht). Om 16.00 uur is het weer afgelopen (kinderen kunnen tot 17 uur worden opgehaald). Naast gamen staat er dus ook sport & spel op het programma. Lunch, fruit en al het andere eten en drinken gedurende de dag worden door ons verzorgd.

Als je inschrijft kun je kiezen om wel of niet een kledingpakket te bestellen. Een kledingpakket bestaat uit een shirt, broekje en kousen en heeft een winkelwaarde van € 49,95. Als deelnemer aan het toernooi betaal je echter slechts 20 euro.

Fortnite E-Sports

Tijdens de Kerstvakantie organiseren we vier Fortnite toernooien in het clubhuis van tennisclub IJburg. We gaan spelen op prachtige game sets die zorgen voor een ultieme game beleving. In een echte Game Arena speel je eerst een paar wedstrijden in de groepsfase. Daarna wordt aan de hand van een knock-out systeem de winnaar bepaald. Spanning en sensatie gegarandeerd! Tussendoor gaan we o.l.v. sportinstructeurs steeds naar buiten voor verschillende sport- en spel activiteiten want het is goed voor je om af en toe tussen het gamen door even een frisse neus te halen.

Gamen is leuk voor iedereen. Jong en oud, man en vrouw, jongens en meisjes. Het daagt uit en verbindt. De fanatieke gamer kan zijn ei erin kwijt, maar Fortnite is ook leuk voor iemand die het nog nooit heeft gespeeld. De vier Fortnite toernooien in het clubhuis van Tennisclub IJburg zijn bedoeld voor kinderen op de basisschool en de middelbare school. Je kunt voor één toernooi inschrijven maar je kunt ook aan meer toernooien meedoen. Tijdens het toernooi zullen speciale game arbiters aanwezig zijn. Zij zorgen ervoor dat alles gestroomlijnd verloopt. Daarnaast zijn er gediplomeerde sportinstructeurs die zorgen voor de sport- en spelactiviteiten buiten tussen de game matches door.

De Fortnite toernooien beginnen steeds om 9.30 uur (kinderen kunnen vanaf 8.30 uur worden gebracht). Om 16.00 uur is het weer afgelopen (kinderen kunnen tot 17 uur worden opgehaald). Naast gamen staat er dus ook sport & spel op het programma. Lunch, fruit en al het andere eten en drinken gedurende de dag worden door ons verzorgd.

Deelname kost € 49,95 per persoon per dag. Als je inschrijft kun je er daarnaast voor kiezen om een kledingpakket te bestellen. Een kledingpakket bestaat uit een shirt, broekje en kousen en heeft een winkelwaarde van € 49,95. Als deelnemer aan het toernooi betaal je echter slechts 20 euro voor het kledingpakket. Die 20 euro komt dan bovenop het inschrijfgeld. Het kledingpakket is niet verplicht dus u kunt er gerust voor kiezen om geen kledingpakket te nemen.