Voetbalkamp

BalAcademy Voetbal Kampen zijn bedoeld voor jongens en meisjes van 5 t/m 14 jaar (uiteraard wordt iedereen op basis van leeftijd ingedeeld). Iedereen kan meedoen. Of je nu wel of niet lid bent van een voetbalclub. Uiteraard delen wij de groepen zoveel mogelijk in op basis van speelsterkte. Uit ervaring weten wij dat dit voor de kinderen het leukst is.

Bij de BalAcademy Voetbalkampen kun je voor één of meer dagen inschrijven. Als je inschrijft kun je ervoor kiezen om een kledingpakket te nemen. Dat is overigens niet verplicht. Een kledingpakket bestaat uit een shirt, broekje en kousen en heeft een winkelwaarde van € 50,00. Als deelnemer aan ons kamp betaal je echter slechts 20 euro.

 • Dagverloop

  08:45 – Inloop kinderen brengen
  09:30 – Opening van voetbalkamp
  10:45 – Drinkpauze
  13:00 – Lunchpauze
  15:00 – Drinkpauze
  16:00 – Afsluiting van voetbalkamp
  16:30 – Uitloop kinderen ophalen

Naast voetbal trekken we ons hele spellen arsenaal uit de kast dus dat wordt fun, fun en nog eens fun. Lunch, fruit en al het andere eten en drinken gedurende de dag worden door ons verzorgd.

De kosten van ons kamp bedragen 49,95 euro per persoon per dag. Mocht je een kledingpakket willen dan komt er 20 euro bij. Daarnaast is het mogelijk een verzekering af te sluiten. Een verzekering kost 5 euro per persoon per dag en geeft recht op teruggave van het inschrijfgeld indien uw kind door blessure of ziekte niet kan meedoen. Zonder verzekering is dit niet mogelijk.

Schrijf je nu in!