Samen maakt sterk vandaar dat wij verschillende samenwerkingsverbanden zijn aangegaan. Twee weten meer dan één en met een heleboel kun je de hele wereld aan.

De Sport Camping Amsterdam
Deze sportiefste camping van Nederland is een droom voor elke sportliefhebber. Gelegen middenin een groene oase in Amsterdam en omgeven door sportfaciliteiten is dit toch wel de allermooiste plek van Amsterdam om te kamperen. En ze verzorgen ook teamuitjes en trainingskampen voor (sport)teams. Met BalAcademy gaan we hier zeker nog een hele hoop meerdaagse kampen organiseren.

Check nu de website van De Sport Camping Amsterdam, www.desportcamping.nl

Signtoday Reclame
Als er ook maar iets moeten worden bedacht, ontworpen, gecreëerd, gebouwd, gedrukt of bedrukt dan zit je bij Signtoday Reclame goed. Het ene ontwerp nog mooier dan het andere en ook nog eens in een moordend hoog tempo. Het logo van BalAcademy, de site en de hele look en feel werden door Signtoday vorm gegeven en daar zijn we maar wat trots op!

Check nu de website van Signtoday Reclame, www.signtoday.nl

Amsterdam Games
Deze internationale Olympische Spelen voor amateurs is het leukste en beste voetbaltoernooi van Nederland. Het is de bedoeling dat ook andere sporten gaan aansluiten maar dat zal dan de zomer van 2022 worden want door Corona gaat de editie van 2021 niet door. Hopelijk kunnen wij ook vanuit BalAcademy met een paar teams meedoen.

Check nu de website van de Amsterdam Games, www.amsterdamgames.nl

Soccer ID
Zeer gewaardeerd sportmarketingbureau SoccerID helpt ons bij het in de markt zetten van onze activiteiten en om ervoor te zorgen dat alles wat wij organiseren naadloos aansluit bij de wensen en behoeften van onze doelgroep.

Check nu de website van Soccer ID, www.soccerid.nl