Wij geloven in plezier als de drijvende kracht achter progressie. Daarnaast geloven wij heilig in het ontwikkelen van een positieve groeimindset. Om talenten en vaardigheden te ontwikkelen moet de geest durven groeien. Een kind moet worden uitgedaagd om het beste in zichzelf naar boven te halen. Bij BalAcademy hebben we speciale trainingsmethoden ontwikkeld waarbij plezier, groei, uitdaging en progressie hand in hand gaan. Zonder blikken of blozen durven wij te stellen dat wij kinderen niet met stappen maar met sprongen tegelijk vooruit laten gaan.

Trainers
Al onze trainers hebben een jeugdtrainersdiploma van de KNVB. Daarnaast worden zij uitgebreid wegwijs gemaakt binnen ons concept van de positieve groeimindset. Trainers zijn bij ons intern aan strenge selecties onderworpen en verplicht jaarlijks bij te scholen. Wij stimuleren onze trainers om aanvullende cursussen te volgen zodat zij over steeds meer gereedschap beschikken om het maximale uit uw kind te halen. Iedere trainer beschikt eveneens over een Verklaring van goed gedrag.

Vacatures:
Wij zijn altijd op zoek naar de allerbeste trainers. Gedreven, met oog voor detail en passie voor het werken met kinderen. Voldoe jij aan deze eigenschappen en ben je in het bezit van het KNVB jeugdtrainersdiploma, dan ben jij misschien wel een aanvulling voor ons razend enthousiaste team van gedreven toptrainers. Dus heb je interesse om te werken in een leuk team en wil je het maximale uit jezelf en uit de kinderen halen, stuur dan je CV naar info@BalAcademy.nl